Min bloggliste

søndag 20. mars 2011

Vi selger huset vårt

Ja nå er kontrakt med megler skrevet og snart legger vi huset vårt ut for salg!Juni er mnd vi pakker sammen og forlater Sarpsborg etter 16 år.Ferden går så til vårt nye hjemsted Sannan i Steinkjer Kommune.Der skal vi ta over familiegården til Asbjørn og vi gleder oss til det:O))Legger ved noen bilder av huset vårt i Sarpsborg!Er noen interesert er det bare og ta kontakt på e mail eller tlf..Huset kommer self  med prospekt fra megler..Her er bare en liten forsmak:o)Kommer med info om visning etterhvert.

5 kommentarer:

 1. Super flott sengeteppe :D & hjem !
  Hva er den fargen på siste bildet ? Rålekkert !

  Hjertelig takk for kommentar & for at du vil være med på give away'en :)
  For å linke går du inn på utforming og velger "bilde" i sidemenyen. Der ser du et felt for http og det er her du kopierer inn linken til innlegget. Under laster du opp bildet fra pc'en dine tter at du har lagret det :)
  Se forøvrig på sidemenyen min for flere give away's hos andre :p

  SvarSlett
 2. Så spennende!!Lykke til med salg av huset og flyttingen. Tror det er kjempesunt med litt forandringer i livet, selvom det ofte kjennes litt skummelt også =)

  SvarSlett
 3. takk takk.Ja det blir spennende og litt skummelt!:O))Gleder meg mest til og starte med opppussing av vårt nye Gamle hus:o)Kommer bilder etterhvert:O)

  SvarSlett
 4. Hei igjen & takker for kommentar og greier :) Jeg tror jeg forklaret dette med link veldig dårlig :s whooops ... og det er flere som undres på hvordan det gjøres så da har jeg skrevet en forklaring i innlegget :)
  Ha en fortreffelig kveld !

  SvarSlett
 5. Tro meg det er ikke du som har forklart deg dårlig,bare meg som ikke skjønner så mye av dette enda:O)Takk for at du tar deg tid:O)Jeg skal gjøre et tappert forsøk igjen:o)Ønsker deg en fin kveld:)

  SvarSlett

Tusen takk for Ris og Ros...