Min bloggliste

fredag 29. april 2011

HVILKEN MATKJEDE ER DU?

MENY

REMA  1000Jeg kom til og tenke på dette en dag jeg hastet igjennom Meny (Fordi dette var nærmest da)for og kjøpe bleier..Min tanke var da..Jeg skulle vært på Kiwi nå,der er det jo både billigere og rabattkort på bleier.Men shit au nå er jeg jo her,tar med meg noe godt fra den fristende ferskvare disken samtidig..Noe sunt siden det tross alt bare er tirsdag!Torsdag kommer og vi trenger påfyll av div varer.(alt fra dopapir til meieriprodukter)Jeg må da på Rema 1000 for og få mest mulig for pengene dessuten kan jeg gå uten noen videre tanke på åssen jeg ser ut..Så var lørdagen kommet og vi skal ut for og kjøpe noe godt og spise for kvelden,jeg har også hatt god tid på badet og føler meg fresh.Min samboer kjører mot Rema 1000 og aner fred og ingen fare og jeg nesten hyler ut..VI SKAL PÅ ULTRA idag det er jo lørdag jo og REMA duger ikke nå!!Han rister oppgitt på hodet og snur for og TILFREDSTILLE den fine lørdagsfruen..NÅDE han om dette hadde skjedd på torsdag!!SIER DET NOE OM OSS MENNESKER HVOR VI HANDLER MATEN VÅR?hvilken matkjede liker/misliker du?

11 kommentarer:

 1. haha dette var kjent! slik kjører jeg også rundt..for å spare noen usle kroner her og der.
  Den nærmeste butikken vår er (uheldigvis) Rimi, som jeg liker dårligst.. Men det blir til at jeg handler mest der, og på Rema. Kiwi liker jeg godt pga first price-produktene. Ica liker jeg også. men der er det litt dyrt.
  Tja, hva skal jeg velge?
  tror det må bli Kiwi! for der har de alltid hyggelig betjening tillegg!

  SvarSlett
 2. Hehe- tror vi er ganske like der ja.. Her er det for det meste Rema og Kiwi (de ligger nært og er billig) Men for å få det xtra gode blir det en tur på coop, meny og ica der er ferskvarer og GODE tilbud ofte.. Så er det litt kjekkere og gå i butikkene som har litt mer og velge mellom;) Så er vel innom 3-4 forskjellige matkjeder i uken;P Ha en nydelig helg ;)) Klem

  SvarSlett
 3. Det kommer ann på hva jeg skal ha hvor jeg handler. Bleier: kiwi, vanlig innkjøp av diverse: rema, noe spesielt der jeg vil ha stort utvalg og ferskvaredisk: ica. Vi har jo ikke mindre en 6 forskjellige matvarebutikker på dette lille stedet, så kan velge og vrake;)
  Ha en fin helg!
  klem

  SvarSlett
 4. Morsomt:-) Jeg er en coop mega har liksom landet der. Har handlet der siden jeg fikk mitt eget hjem. Men nærbutikken er Spar så jeg er innom der også minst en gang i uka:-)
  LYKKE TIL MED HANDELEN :-)
  God helg!

  Klem

  SvarSlett
 5. Hehe.. Eg bur rett ved både Kiwi og Rema 1000, så det er der handlinga vår foregår :) Liker di best og, men liker spar sine varmretter best :)
  God Helg !!
  Klem

  SvarSlett
 6. Nå ler jeg høyt for meg selv.... Dette kunne fint vært meg ;) Ja sånn er det faktisk, herreminhatt!! Det er ikke rart at menn blir forvirret av "frustrert fruer" som må har butikk-kjeder etter hvilken dag det er, hvilket humør man er i, og sist men ikke minst hvilken "tilstand" man er i ;) I dag er det lørdag og da handler man på Helgø, her i Stavanger/Sandnes omegn.

  Klem fra Kjersti "lørdagsfrue".

  SvarSlett
 7. Vitti,har egentlig aldri tenkt over det:)Men jeg er helt lik!Vi når nærmt safari og rimi,der blir de småhandling.Storhandelen foregår på Rema,var der i dag etter jobb..var ikke akkurat fresh nei..turen går til obs'en i helgene,men da må jeg være "lørdagsfrue" som du så fint kaller det,kunne dratt dit rett etter jobb:)

  SvarSlett
 8. Hahaha, godt det ikke bare er meg som tenker over slike ting :-)
  Handler på Rema 1000 til vanlig, men hvis jeg skal ha litt ekstra så handler jeg på Eurospar eller Safari :-)

  (og tusen takk for at du vil følge bloggen min <3 )

  SvarSlett
 9. hee hee heee :D Festlig innlegg !
  Jeg handler mest på safari og rimi da de ligger nærmest. Lørdag er en safari dag ;)

  SvarSlett
 10. Så sant..........man handlar gärna på samma kedja :)
  Hoppas allt e väl

  P
  A
  R
  T
  Y
  T

  fortsätter.....mängder med fina bloggar...
  VÄLKOMMEN :)
  Håkan

  SvarSlett
 11. Turkish Underwears
  www.yoncatoptan.com
  please wisit me,ı will be glad:)))

  SvarSlett

Tusen takk for Ris og Ros...