Min bloggliste

onsdag 4. mai 2011

Top Model 2011


Jeg må  bare BERØMME årets vinner av TOP MODEL 2011.CLAUDIA ALLETTE BULL er en ung jente på 19 år som tok rotta på alle modellene..Er hun ikke VAKKER?Det er så flott når de som ikke har det typiske,klassiske utseendet kommer seg til topp..Nå gjenstår det og se åssen UTVIKLINGSPOTENSIALE denne fruen har..ER sikker på at hun kommer til og overleve i bransjen og gjøre det GODT internasjonalt..Har du fulgt med på årets TOP MODEL og hadde du en FAVORITT?

5 kommentarer:

 1. Jeg fulgte ikke med på Top Model, men hun var veldig pen ja!! :)

  SvarSlett
 2. Takk for hyggelig kommentar :-) Gøy når andre synes prinsen min er fin slik som jeg synes he he.... Så søt din prinsesse var der hun ligger på magen din, den der stillingen digger min lille også. Jeg merker faktisk at tiden går fort, synes det var i går vi tok han med oss hjem og neste uke skal han på seksukerskontroll.
  Ha en fin fin dag videre!

  Klem fra Veronica :-)

  SvarSlett
 3. hei du! Ja hun er virkelig vakker og helt enig med deg at det er deilig å se at man ikke alltid må være klasissk pen:) Sofaen jeg har kjøpt, er på bohus, hvis du mente den grå...modellen heter palma! Er kjempe fornøyd med den:) Hvis du mener sofaen i hovedstuen, den på hederen min, så er den fra mio.se i Sverige:) Linda

  SvarSlett
 4. Hun er rett og slett smashing!
  Er så glad for at det endelig var en jente som skillte seg litt ut som vant, og ikke bare enda en som er prikk lik alle de andre..

  SvarSlett
 5. ja, og så er hun fra Stavanger!!!

  SvarSlett

Tusen takk for Ris og Ros...