Min bloggliste

onsdag 4. januar 2012

Sparken

Spark er et historisk fremkomstmiddel for oss her i Norge,opprinnelig ble sparken produsert av bygdesmeder.Denne gode gamle rustne sparken har hatt et langt liv og funker enda i mange vintre fremover.Nå har jeg og lillemor vært på årets første tur og jeg for min del har ikke sparket siden barndommen..Gjett om det var skøy!Her har jeg festet Bæremeisen på og det funket bra,sitter så trygt og godt så:))Har du spark eller har du sparket før?

8 kommentarer:

 1. Fikk spark i julegave for noen år siden. Har hatt barnesparker før det, men det var godt å få en stor spark :) Har sparket mye når jeg var barn. Mindre nå. Men det er fordi det nesten ikke er snø lenger. Og kommer det, så kan du være sikker på at de strør sand på gangveien. Kunne vært strødd på eden ene side, slik at alle kom seg frem. Det er så artig å sparke. Søt lita tulle du har på sparken din. Lurt å sette henne i bæremeisen. Det finnes jo slike fine stoler til sparkene. Koselig innlegg du har laget der :)

  SvarSlett
 2. Spark er så kjekt, det er bare så sjelden vi får bruke den her hos oss. Men de siste vintrene har vi brukt våres på isen.

  Kos deg masse på sparken.

  Klem fra Annfrid

  SvarSlett
 3. Åh, stilig! Eneste gangen jeg har brukt en spark, det var en vinter vi var på Voss og jeg var liten. Da fikk mamma lånt en spark, slik at jeg fikk sitte på den og slapp å gå :-)

  SvarSlett
 4. Åh så kjekt! Fin spark og fine vesla som sitter på:) Jeg hadde spark når jeg var liten, men har den desverre ikke nå lengre.
  Ha en fin kveld:)
  klem

  SvarSlett
 5. Hei på deg og godt nyttår!!
  Så genialt med bæremeis på sparken! Det må vi prøve ja :) Har ikke prøvd spark på ååår og dag, men jeg tror vi har det et sted langt innerst i garasjen!
  Takk for masse hyggelige kommentarer fra deg! Her har det blitt forferdelig dårlig med bloggesurfing i det siste, mye besøk og ting som skjer hele tida. Nå roer det seg heldigvis litt ned fremover, det er deilig.
  Ha en fin kveld!
  Klem fra Barbro

  SvarSlett
 6. Koselig blogg du har :)
  Masse fine Bilder ! Godt nyttår !

  SvarSlett
 7. Hælledussen så søt:)
  Det å sparke er et fjernt minne, tror ikke jeg har sett en på lenge i mitt nærmiljø. Når det er sagt så er det jo også fordi vi har normalt lite snø på disse kanter.
  Tusen takk for koselige kommentarer hos meg.
  Klem
  Liza

  SvarSlett
 8. Så fine bilder, smart å henge på bæremeisen :)
  Takk for koselig kommentar på min blogg, leger meg til som følger av deg også!

  SvarSlett

Tusen takk for Ris og Ros...