Min bloggliste

mandag 2. januar 2012

Tilbake til det enkle

2 januar og hverdagen er her igjen..Fine rundstykker  er byttet ut med grovbrød og knekkebrød.Sukret te med svart kaffe..Og jeg elsker det enkle jeg! I dag går min tanke til de som har opplevd jordraset og som har måttet evakuere sine gårder og hjem..Måtte resten av 2012 bare bringe dere lykke...Er på min daglige (bare må ) bloggerunde og ser dere er i full gang med innlegg for 2012..Det er så hærlig!!

5 kommentarer:

 1. Enig med deg:) Juleferie er godt, men skal bli deilig å komme tilbake til gamle hverdagsrutiner.
  Ha en fin mandag:)
  klem

  SvarSlett
 2. Her ble alt av fet og søt julemat kastet i går (mye var nok modent for det uansett altså). Jeg orker ikke å gå inn i det nye året med masse fristelser i kjøleskapet. Her er det også grovt brød og hjemmebakt knekkebrød som gjelder, ikke noe godteri før evt. på lørdag og minimalt med brus. Så får vi bare håpe abstinensen ikke blir så altfor stor :-O

  Ønsker deg en fin start på det nye året!

  Klem
  Netta

  SvarSlett
 3. Godt nyttår :) Tak for koselig kommentar i bloggen min. Slikt varmer :) Har fremdeles mye god julemat igjen, men det er mye som er i fryseren. Og så har jeg jo småkaker til å servere kaffe-gjester :) Men det er godt med grovt brød og knekkebrød, det er jeg enig i. Kjøpte meg mye frukt i går, for det blir mindre av det i jula, når man spiser så mye annet :)Ha en fin dag.

  SvarSlett
 4. Ja nå er det "striskjorte og havrelefse" :o)
  Hadde det ikke vært for hverdagene, hadde vi heller ikke kunne nytt ferien...

  Herlige snøbilder og bilder med glade barn.Det er alltid deilig å se.

  Kos deg i hverdagen og klem fra meg!

  SvarSlett

Tusen takk for Ris og Ros...