Min bloggliste

tirsdag 20. desember 2011

Jul i peisestuen vårNå er dette duket for jul i peisestuen og det er bare juletreet som mangler.(Det blir pyntet i morgen kveld)Her er noen få bilder,kommer flere etterhvert som duker og blomster er på plass:)Er sånn høvelig i rute og i og med at lillemor reiser til pappa i julen skal vi ha julaften for henne på torsdag,Denne julen blir den første som vi skal ha hjemme hos oss selv,så kommer svigemor og svigerfar og feirer sammen med oss.Åssen planer har du?Nyt tirsdagen(jeg håper det er Greys i dag og at de ikke har tatt juleferie)

4 kommentarer:

 1. Så koselig du har pyntet :o)
  Her i huset skal vi ha foreldrene mine, broren min, og onkel til å feire jul i lag med oss for første gang. Vi har helt siden ungene ble født likt å ha selve julaften alene hjemme, så i år er første gang med gjester. Kjenner jeg får litt prestasjonsangst :o) Er livredd for at jeg ikke skal få ribba perfekt !!!!!!
  Gleder meg veldig til sølvguttene synger julen inn, og man ikke kan gjøre noe med verken mddagen eller glemte gaver :o)))
  Kos dere med en litt tidlig julefeiring :O)

  SvarSlett
 2. For en koselig peisstue:) Blir kjekt å feire jul hjemme hos seg selv:) Det skal vi også for første gang, med besøk av mine og hans foreldre:)
  Ha en fin dag!
  klem

  SvarSlett
 3. Heisann
  Så har vi begge innlegg fra våre kjellerstuer i dag, så artig. Skikkelig koselig det var hos dere, da!!
  Så hyggelig at du kommenterer hos meg. jeg er ikke alltid pålogget, og da får jeg ikke kommentert hos deg(du må endre på det)
  Men jeg vil bare gratulere med den lille gutten som er på vei......(det blir en gutt, tenker jeg) Og ha en riktig fin førjulsuke. klem

  SvarSlett
 4. Hei igjen.
  Du må endre det når du er pålogget, og går inn i profil og design, regner jeg med. Der spør de vel om hvem du vil skal få lov til å kommentere, så krysser du ut det som er lov.
  Ha en fin dag.

  SvarSlett

Tusen takk for Ris og Ros...